Utmanad!

Saring-raring har haft den stora vänligheten att utmana mig.
Kan jag motstå? -Skulle inte tro det!

1. Ta närmaste bok och slå upp sidan 18 rad 4,vad står det där?
[…]De flyger långt bort och högt upp, och ser en[…]
Ur Aja Baja Alfons Åberg

2. Sträck ut din vänstra arm så långt du kan,vad rör du vid?
Glamour, Saring? Jag rör vid en halväten äppelklyfta, kvarlämnad i soffan av dottern.

3. Vad såg du senast på tv? Ett avsnitt av Lost, säsong 1, som vi senare än senast börjar följa. Härligt spoooooky!

4.Utan att se efter gissa vad klockan är?17.30 (17.36 var rätt svar, dvs den oansvariga mamman borde omedelbums släppa datorn och börja laga mat….men ”jag ska bara….”)

5. Bortsett från datorn vad hör du just nu? Mina egna snörvlingar, Labanfilm från TVrummet, dotterns hemmagjorda sånger som komp till Laban och en gnällig katt (som jag ignorerar, se fråga 12)

6.När du senast var ute vad gjorde du då? Gick från ICA till bilen och sedan uppför uppfarten och in.

7.Vad tittade du på innan du började med denna undersökning? Sarings svar

8.Vad har du på dig nu? Underkläder, svarta mammabyxor från Growinlife (måste påpekas eftersom jag inte brukar unna mig dyra mammakläder), rosalilablommig top (snygg, fast det låter gräsligt i text) från Dublin och en fleece.

9.Drömde du något i natt? Nå’t Lost-läbbigt om ssk:n som gav mig bricanyl i lördags. I drömmen visade det sig att hon var psykopat och hade spetsat medicinen med något som var farligt för bebisarna. Tillräckligt trovärdigt och otäckt för att jag skulle behöva väcka maken och bli tröstad missinassen.

10.När skrattade du senast? Åt dotterns lerlek: ”Jag tar hand om middagen, mamma. Titta, jag rör ihop falukorv, karameller och fisk. Det blir gott”

11.Vad finns på väggarna i rummet där du är nu? Min farfars mästarbrev (skräddare. Kuriosa: i samma stil som korten i förra inlägget, då det är från 40talets Polen). En 1700talskarta över Skåne och en tavla som jag vann i konstutlottningen på jobbet. Ett par hyllor med värda saker på.

12. Har du sett något konstigt på sista tiden?Ja. Tyvärr såg jag kattbajs på madrassen i vår säng. Vår ‘baskade katta är sur över nåt och visar det gnm att bajsa på fel ställen. Och här har man försökt lära tanten om kommunikation…

13.Vad tycker du om den här utmaningen? Mycket mycket trevligt att bli utmanad. Jag är utmanad, alltså finns jag. Typ.

14.Vilken var den senaste film du såg? Bilar.

15.Om du blev multimiljonär-vad skulle du köpa då? Tid. Resor, bl a en rymdresa. Ett slott.

16.Berätta något om dig själv som folk inte vet om? Folk i allmänhet vet inte att jag gjort en IVF. Folk här vet inte att jag är en ruggans bra fotograf. Och schlagerfjolla. Och glassoman.

17.Tycker du om att dansa? JA!!!!! Till schlager, pop, rock….. mycket, svettigt och länge.

18-19.Vad ska dina barn heta,pojke resp flicka? Flickebarnet med de glada ögonen heter Tilde Eva Cornelia. Eva & Cornelia är släktnamn som var klara från början (förutsatt att det skulle bli en tös). Tilltalsnamn var det som visade sig passa sötungen bäst. Vad nästa små gynnare ska heta tror jag förblir oklart tills de behagar visa sig.

20.Skulle du någonsin överväga att bo utomlands?Ja. En bungalow på en trevlig strand t ex. Eller NY. Så länge nån sponsrar mig tillräckligt bra för att kunna ta dit vänner och släktingar med jämna mellanrum.

21.Vad vill du att Gud ska säga när du kommer till pärleporten? Tror ju inte på honom/henne, så jag skulle nog inte uppfatta vad som sades i min förvåning över att han/hon finns. Men välkommen är väl alltid trevligt?

22.Vilka vill du ska svara på dessa frågor? Det vore kul att se svar från Camilla, Lillasysteryster, Anna och Översättarhelena

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s