Middagstipset

Stek laxfilé ( jag gör i ugn o kryddar med salt o citronpeppar, men stek/krydda efter behag)
Koka quinoa
Mixa 2x lök och 2x paprika (alt 1 paprika+ 1 morot) till grynig smet, fräs i panna med buljongtärning. S&P. Rör i en burk crème fraiche (fetthalt efter tycke och smak) och puttra ihop (detta blir lagom för 4-5p).

Går überfort att göra och gillas av alla, ink kräsna 5½åringar.

Dock bör kräsmagade blöjbarnsföräldrar vara medvetna om att quinoa är lite svårsmält för bebismagar, vilket märks i andra ändan… 🙂

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s