Tennbröllop

firar vi i augusti. Det känns… stort. Och oväntat. Inte att det är vi, utan att det snart gått tio år sedan vi gifte oss. 10. t i o. TIO. ÅR.
Frågan är bara hur det ska firas? Vi kommer vara i kgl hufvudstaden, barnvakt är ordnad, men vad göra? Middag och övernattning, gärna i sta’n. Tips, någon?

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Tennbröllop

 1. tovalisa skriver:

  Åh, hoppas det inte är för sent, jag har inte sett ditt inlägg förrän nu. Jag bor ju inte i Stockholm utan i Skåne, men vi har huvudstaden som en tillflyktsort då och då. Vid två tillfällen har vi bott på Elite Hotel Plaza på Birger Jarlsgatan, där ska ni bo antingen i en juniorsvit eller en svit. Så vackra rum och så oerhört välbeläget!

  När vi var där senast och firade ettårig bröllopsdag hade vi bokat två dygn i sviten högst upp, och när vi kände att vi ville stanna ytterligare en dag i Stockholm hade vi inte riktigt råd med ytterligare en natt där, så det blev något helt annat, värdshuset Clas på hörnet på Surbrunnsgatan. Enkelt, men fyllt av atmosfär och historia.

  Och ska ni inte ta och äta smörgåsbord på Grands veranda? Superb service och utsikt. Alldeles för dyr öl och snaps och riktigt, riktigt ljuvlig mat. Eller Italiano på Nybrogatan. Rutiga dukar och rödvin från himlen, fantastisk pasta.

  Lycka till och stor kram på bröllopsdagen. Om det var försent nu kan ni väl ta en repris i höst, det behövs då. Puss.

 2. Tudorienne skriver:

  Hoppas att inte heller jag kommer försent. Hilton slussen tycker jag är ett bra tips.
  Restauranger finns det ju mängder av, men Mälarpaviljongen är ju mysigt när det är bra väder för fika och drink.

 3. saring skriver:

  Ja och vi körde ju tjuvstart av tioårsfirandet i mars redan (annars hade vi tennbröllop 5/8) med Yasuragi, deluxrum på Grand hotell (världens bästa hotell med fri tillgång tillderas underbara SPA) samt middag på Le Rouge. Topp!

  Puss på nosen!

 4. lillawi skriver:

  ÅÅ Kapy, när äger den underbara dagen (dygnet) rum? Bo skulle jag göra på Hotel Hellsten eller Grand eller Strand eller kanske nya så vackra Lydmar Hotel som även har en vacker terrass, perfekt för rosé! Eller varför inte Elites nyöppnade i Saltsjöqvarn (Danvikstull) http://www.elite.se/sv/hotell/stockholm/marinatower, alldeles vid vattnet. Äta på Mathias Dahlgrens Matsalen på Grand (höstöppnade i måndags) eller på BAR eller Franzén/Lindeberg i Gamla Stan. Eller ta färjan ut till Fjäderholmarna och äta där? Är ju perfekt om ni bor nånstans vid Blasieholmen, bare å hoppe på båten vid Nybrokajen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s